“Perquè ell@s estiguin bé, nosaltres necessitem estar bé

Marta Calderó

Et presento el PROGRAMA TRIBU Magnolia

L’únic Programa d’Acompanyament a la Separació especialitzat per a mares.

Marta

 T’acompanyo i et guio, perqué puguis superar aquest procés i començar de nou junt amb els teus fills. 

 

 I, a més, puguis aprofitar aquesta crisi per aprendre i resoldre aquells aspectes de la teva vida que t’impedeixen crèixer i avançar. 

És un Programa especialitat a la teva situació particular amb diferents modalitats d’Acompanyament, segons les teves necessitats.

 

¿Què pots aconseguir a través del Programa?

El programa té com a eix vertebrador 3 àrees de treball:

 1. La nostra àrea psicoemocional, auto cura, auto realització personal i professional.
 2. Acompanyament emocional, educació i criança dels nostres fills en el procés de separació i tenint en compte el seu desenvolupament evolutiu.
 3. Relació i comunicació amb la nostra exparella, fent  camí cap a la co parentalitat. 

En funció de les teves necessitats, podem treballar en una o en totes les àrees.

Dins de cada àrea, podem centrar-nos en diferents temàtiques:

1- Àrea psicoemocional, autocura i autorealització:

 • Aprendre a gestionar les teves emocions i autoregulació en la separació.
 • Com deixar de patir en el procés de separació, quan hi ha hagut una infidelitat.
 • Recuperar l’autoestima després de la separació. Quan hi ha dependència emocional. I com fer front a la maternitat en soledat.
 • Autoconeixement: descobrir els teus patrons de conducta emocional i convertir els errors en aprenentatges.

2- Acompanyament emocional als fills i filles.

 Claus pràctiques d’actuació amb els nens en el procés de separació.                                                                                                                     Aprendre i acompanyar emocionalment als teus fills durant tot el procés, ara i en el futur i segons el seu moment evolutiu.                        Com gestionar la separació dels nostres fills quan han d’anar amb l’altre progenitor.                                                                                Acompanyar als nens davant noves parelles.                                                                                                                                                                      ¿Què fem quan els nens pateixen?

3- Relació i comunicació amb l’exparella.

 • Com comunicar-nos per poder parlar.
 • Revisant els nostres patrons comunicatius.
 • Resolució de conflictes durant la separació.
 • Habilitats de comunicació assertiva. Aprendre a posar límits.
 • Com viure separats i educar junts. El camí cap a la co parentalitat. 

A més, si ho necessites…

T’acompanyo i et guio cap a la conciliació familiar, la teva reinvenció professional, gestió del temps, de la llar, etc…

 • D’ajudo a adquirir hàbits de vida saludables: rutines de descans, relaxació, alimentació i activitat fisica.

 Aquestes són les PROPOSTES, però ens enfocarem en els temes que necessitis, segons la teva situació.

És un progama que s’adapta a tu, sigui quina sigui la teva situació. T’acabis de separar, ho vagis a fer o si fa temps que t’has separat.

Tampoc importa l’edat que tinguin els teus fills, doncs treballarem de forma totalment individualitzada.

¿Com funciona el Programa?

Abans de començar fem una sessió de valoració on m’expliques la teva situació, extreiem els temes que necessites treballar i, junt amb les respostes en el Qüestionari de Valoració, elaboraré el teu Pla Individualitzat amb els nostres objectius.

El Programa té una duració de 8 setmanes i INCLOU:

 – 1 Sessió de valoració + 8 sessions de Terapia Individual Online. On treballarem en els objectius individuals recollits en el PI.

– Acompanyament individual diari per whatssap (àudios o missatges) per a les urgències, conflictes que sorgeixin en el dia a dia, preocupacions i bloquejos.

Durant tota la setmana i de dilluns a divendres. Obtindràs la meva resposta en menys de 24 hores.

– Accés il.limitat al grup privat de mares (opcional). On podràs accedir a les sessions setmanals de terapia en grup reduït i pertànyer al grup de whatssap.

Com em puc inscriure al Programa?

1-  Agenda la teva sessió de valoració grauïta i sense compromís.

2– Després de la sessió de valoració, si decideixes inscriure’t al programa, rebràs les dades per fer el pagament. e

3- Rebràs el Qüestionari de Valoració a partir del qual elaboraré el teu PLA INDIVIDUALITZAT amb el teu FULL DE RUTA i OBJECTIUS. 

4- Et donaré accés a la Comunitat Privada de mares (opcional). 

5- Ja podràs reservar el teu dia i hora de la setmana para la teva primera SESSIÓ INDIVIDUAL.

¿Quan puc inscriure’m al Programa?

 • Les inscripcions s’obren al Gener, Març, Maig,  Setembre i Novembre.

Videos del TESTIMONIS de mares que han realitzat el PROGRAMA 

Yolanda, madre de dos niños de 9 y 13 años.

Imma, madre de una niña de 21  meses.

Eva, madre de gemelos de 2 años.

Raquel, madre de dos niños de 6 años y 8 meses.

Patricia, madre de una niña de 3 años.

Martina, madre de dos niños de 7 y 4 años.

Més TESTIMONIS:

Carol, mamá de un niño de 5 años: 

Pensé que el divorcio sería suficiente para poder vivir en paz. Pequé de ingenua. El divorcio no cambia a tu ex, y a ti tampoco. Pues si él no va a cambiar, la que tengo que cambiar soy yo para que la situación cambie.

Marta te hace un estudio previo y te diseña un Plan en función a tus necesidades particulares.

El Programa de Acompañamiento es una visión de 360º de los principales aspectos que se ven afectados al cambiar de estado civil, tanto a nivel económico, social, familiar, personal y haciendo especial hincapié en el aspecto emocional tanto propio como de los niños que creo que es el más importante porque afecta en todo lo demás.

El cambio no viene de fuera. El Acompañamiento sirve para que te des cuenta de cosas. Tus creencias hacen que veas el mundo y a ti misma de una manera. Al cambiar tus creencias cambia tu forma de ver el mundo y tus posibilidades.

Yo creo que el Programa es muy rápido para poder hacerlo bien. Con el día a día me siento un poco a la carrera, trabajando y todo. Buf, pero es posible hacerlo y Marta colabora en flexibilizar y si no te acuerdas o no llegas te envía recordatorio y te empuja para que no te quedes atrás.

Para mí supone Marta una persona que te escucha sin juzgarte y que te aconseja con conocimiento y con experiencia. Que sabe, que está ahí disponible cuando la necesites. Te sientes comprendida y acompañada.

Recomiendo mucho trabajar con Marta. No imagino haber llegado hasta aquí sin ella. Es como que tenía que formar parte de este camino. Tras el Programa nada vuelve a ser igual. 

Sí, mi situación ha mejorado y espero que siga mejorando.

Soy Nuria, madre de una niña de 4 años:

Me separé nada más nacer mi hija, no lo hice antes porque me desaconsejaron separarme estando en mi última fase de embarazo.

Seguí el consejo, lo que ahora pienso que fue un error.

Fue una separación muy traumática y a lo largo de los años no ha mejorado mucho. Mi hija y yo hemos tenido que vivir y vivimos situaciones traumáticas y violentas.

En estos años lo he pasado muy mal. He intentado salir del pozo con mis medios: libros de autoayuda, buscando información en internet. Buscando consejo en las personas que tienes alrededor, como mi abogado. Me di cuenta hace tiempo que los abogados piensan en sus resultados y si su cliente está bien o mal, les da igual.

No es que quieran que estés mal, pero van a lo suyo.

Encontré este programa en internet, me decidí a apuntarme y ahora sé que es una de las mejores decisiones que he tomado.

Si hay una palabra con la que definiría el programa es: completo.

Trabajas a todos los niveles, emocional, mi relación con mi hija y cómo acompañarla y ayudarla. Y la relación con mi ex que para mí era lo más complicado.

Como llevar una vida sana físicamente y saber que hay que cuidar todos los aspectos de la vida para avanzar de manera sana y sin vuelta atrás.

Es un programa fácil de seguir y Marta ofrece mucha flexibilidad de horarios.

Para mí Marta ha sido todo un descubrimiento. Siento que se adapta a lo que necesitas en cada momento del Programa.

Además, me he visto en algunas situaciones limite en las que he escrito por whatsapp a Marta y me ha ayudado y guiado.

Sin duda recomendaría a cualquier persona que esté pasando por una separación trabajar con Marta. !He avanzado tanto en estas semanas y veo que ese avance va a ser cada vez mayor¡

Sólo puedo dar las gracias de haberla encontrado.

Mireia, mare de dos adolescents: 

“Agraeixo haver-me trobat a la Marta y haver-me apuntat al Programa; això ha estat, sense dubte, la millor inversió que he pogut fer amb mi mateixa. Per un costat la Marta m’ha guiat a través d’un treball personal de millora i m’ha resolt tots els dubtes i incerteses sobre com acompanyar als meus fills en tot aquest procés.

La veritat, és que la millora personal que he experimentat respecte a com estava jo al principi del Programa és immensa, tot i que també requereix de treball per part d’una mateixa. D’altra banda, he tingut la oportunitat de formar part d’un cercle de dones meravelloses amb qui ens estem acompanyant en aquests moments tan difícils. Poder comptar amb aquest tipus de suport en un moment així i veure que no estàs sola, no té preu”

Sandra, mare de 2 nens de 4 i 6 anys.

“A mitjans de setembre, el meu marit em va dir que s’ofegava i que es volia separar, en 15 dies va marxar de casa. Després de l’impacte inicial, de la ràbia i la tristesa, de pensar en la repercussió que tindria pels nens, per la família, que la situació actual que vivim en pandèmia tampoc ajudava, tenia clar que pels nens havia de tenir la millor relació possible amb el pare dels meus fills. Em vaig refer com vaig poder i vaig seguir endavant.

Abans de Nadal el meu ex em va dir que volia tornar a casa i jo, li vaig dir que sí sense dubtar-ho.

Als 10 em va dir que s’havia equivocat i que es volia separar definitivament.

Jo vaig embogir. Em vaig sentir enganyada, utilitzada, humiliada. I em vaig passar dues setmanes sense dirigir la paraula al pare dels meus fills. Vivint en soledat la notícia, sense compartir-la amb ningú, ni família, ni amics. M’avergonyia explicar que em tornava a deixar. Fins que em vaig adonar que estava perdent la salut i que necessitava ajuda. I la Marta va aparèixer a la meva vida.

Per Instagram la vaig descobrir, vaig veure alguns dels directes que va fer, alguns articles del seu blog i em vaig sentir propera al que deia, a les reflexions que feia. I li vaig demanar una sessió de valoració. Mai havia acudit a una psicòloga. I no les tenia totes. I en canvi,  la connexió va ser immediata. És com si hagués tret un tap d’una ampolla de cava i comencés a sortir tota l’espuma. Vaig plorar molt, si. Però em vaig sentir molt acompanyada. Vaig veure clar que havia tocat la tecla indicada.

I amb la Marta he fet un camí que primer m’ha ajudat a gestionar la separació amb els meus fills, amb les rutines i els consells indicats perquè s’adaptin de la millor manera possible a la nova situació, com també a explicar la notícia tant amb els nens com a la família i finalment a tenir una relació amb el pare dels meus fills el més cordial possible.

De fet he compartit moltes de les reflexions de la Marta amb el meu ex i després d’haver superat el primer mes de separació crec que estem fent bé les coses i que els nens, que és la meva principal prioritat, estan bé. Jo estic bé, em sento forta, i els nens també estan bé. Com sempre diu la Marta, si tu estàs bé ells també ho estaran.

El camí és llarg i sé que trobaré molts entrebancs, que hi haurà moments difícils però tenir el recurs de persones com la Marta és impagable. I seguiré comptant amb ella durant tot el procés. A mi m’ha ajudat moltíssim.